Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sköna orden följer mig vart jag än vänder mig





Inget av detta

kan tävla

med kärlek

som flödar ut


Azurblått skall lysa

och

liv pulserar

och

strömmar rastlöst


Mitt i en värld

av azurblått,

ljus, ljuv doft

och

havsvågor

min kärlek

flödar ut







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 653 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-10-07 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sköna ord, skönt dikt och ett
uuuunderbart foto (precis det jag ville
förmedla i min text "Nej, ännu har jag
inte fått se regnfåglarna"!)
2008-10-09

    ej medlem längre
Ja störst av allt är kärleken.. och får den flöda ut vid ett så vackert hav är det en dröm. Det är ngt med havet som tilltalar poeter. Är det dess symboliska magi? Livets magi? Vågornas puls?
2008-10-08

  Maria T
Störst av allt är kärleken.
Underbar dikt
Underbart bild
2008-10-08

  Michaela Dutius
En underbar dikt om kärlek..azurblått och vitt ... allt strömmar emot lösaren som en port som öppnas mot ljuset
2008-10-08

  Lejonhjärtas poesi
Härligt, så härligt, denna ljuvliga kärlek!
2008-10-08

  Blåbäret
så vackert...och vilka drömmar bilden skapar...
2008-10-07

  the apache kid VIP
beautiful...azur is a sacred colour from the days of King David
2008-10-07

  aol
foto text ger så fin hopflätad poesi så man tappar andan
2008-10-07

  Hallonet
Såå vacker, JÄTTE BRA SKRIVET MIN VÄN!

KAMAR!
2008-10-07

  anits VIP
Så ljuvligt vackert
2008-10-07

  prinscess VIP
vad vacker
2008-10-07

  Fånga dagen
Vilken underbart foto dit vill jag åka :)
Dessa härliga olika blåa färger

kram ak
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic