Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlängtad afton

 

äntligen är mörkret här

bekräftar att det är kväll

att dagens

kravfyllda larm är över

 

en hel kväll att vila i famnen på

utan ett enda måste i närheten

 

det är bara att

tacka och ta emot




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-07 19:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag "måste" ändå få sagt att detta längtar jag efter varje dag...
Applåd för en mycket skön beskrivning av detta kravlösa tillstånd.
2008-10-08

  * Ammi *
måsten Ulla, vad är det? Kasta alla dem i vinden, låt dem fara iväg, jag har så lite måsten som möjligt och det är sååå skönt!!
Men visst är kvällarna sköna oftast, tända ett ljus, mysa i soffan eller med en god bok .. mumsa på nåt gott .. blir berusande trött .. eller sitta här o läsa o läsa ..
kram
2008-10-07

  Mr Lindemann VIP
Jag tänkte här då att jag måste skriva en kommentar då!
2008-10-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Pusta ut!
Men en ny dag
är på lut...
2008-10-07

  prinscess VIP
härligt
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP