Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Shit, har inte skrivit så här hemskt på ... flera dar! Aja, kommentera och sån't för då blir jag gladast i världen (Jag veeeeet, fett jobbig rubrik men HALLAH liev mi alonn)


Jag är Lilla My så prata bara med mig ifall du vill ha spö, capish? Är så djävla trött på strul med

tänk att
idag
så ramlade jag ner i
det hål
du hade grävt åt mig

fastän jag aldrig
tänkt ramla ner i några
djävla
kärlekshål

du suger,
vet du det!

Nu ska jag ramla ner
längst Avenyn eller
Haga
som jag brukar när jag är arg

(Jag är Lilla My jag kan inte bli ledsen så;
FAK JO)

Eehh och så kan vi väl
se hur det blir
men jag vill aldrig se dig igen

så fak jo
haha jag låtsas att jag kan skratta
för jag skrattar alltid när jag blir chockad
förvirrad
helt slagen
(skräckslagen)

varför vet inte jag
men jag har faktiskt vetat
att
jag alltid tolkar saker som
utomstående

så när jag blir arg
ledsen (NEJ JAG ÄR LILLA MY JAG BLIR ALDRIG LEDSEN. JAG KAN
BARA VARA GLAD - ELLER ARG.)
(negativt) förvånad
och så vidare
så skrattar jag
i timmar
ibland

men sedan

så kan inte jag gråta nog

för jag tror badkaret runnit över nu


(Eh va'fan ska du duscha i mig så kan du la
i alla fall
hålla koll på vattnet ?)


Svidig mascara i ögonen
och ja
jag hatar dig för mitt hjärta har inte
skrattat klart



än :D




Fri vers av Sandrew
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-07 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandrew