Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKAPARENS MYSTERIUM

Du är vackerheten i en ros så röd,
Du är doften som omger den,
Du är hoppet och kärlekens värmande glöd,
Du är lyckan och människors vän

Du är stjärnan som visar mig vägen
Du är ljuset i mitt liv,
Du är kärleken så trägen
Du är naturens vackra motiv

Du är rymden där alla stjärnor finns,
Du är solen som värmer mig,
Du är sinnet som bevarar allt det vackra jag minns,
Du är glädjen som jag får av DIG

Du visar allt det goda jag behöver lära av Dig,
Du vet namnet på min blivande brud,
Du sänder beskyddande änglar till mig,
För DU är min enda och eviga GUD



© Ted Örnberg 2008 (text)




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 952 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-10-08 04:07



Bookmark and Share


  aol
oerhört målande vacker skrift
2010-11-16

  helenita VIP
Kan bara säga:så vackert du skrivit och beskrivit!!!

Applåder och bokmärke
2010-11-15

  Bibbi VIP
"Tänk om jag kunde få höra dig
sjunga denna vackra sång"

Håller med Maria här.

Störtskön.
2010-09-21

  Maria T
Tänk om jag kunde få höra dig
sjunga denna vackra sång
2010-07-11

  rebecca d
så vackert! applåd!
2008-11-27

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker
2008-11-13

  Blåbäret
Så fint framfört...ödmjukt med mycker kärlek...
2008-10-09

  anits VIP
Underbart vackert där ödmjukheten
för HONOM, som bär oss nu och alltid
2008-10-08

  ~ Pluie ~
Ödmjukt och vackert.
2008-10-08

    ej medlem längre
Mycket skönhet, ödmjukhet, tacksamhet och uppskattning i dessa rader
2008-10-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
En hyllning grann
Du fann, gott skrivet man!
2008-10-08

    ej medlem längre
Otroligt vacker, JÄTTEBRA!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP