Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De två stolta svanarna seglade upp vid horisonten




medan

jag tänkte på din blick


Allt är tomhet

efter dig


Jag skapar

en värld av språk

frihet

en värld av ord


Jag beskriver något

som inte finns

men

som ändå finns




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 600 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-10-08 16:37



Bookmark and Share


  Hallonet
Vackert skrivet, det var så magiskt på nått sätt bra skrivet


Kramar! :)
2008-10-09

  Eva Langrath VIP
Det finns i en annan form. Vacker skrivet om "sorgeglädje".

Eva
2008-10-09

  Rude Billy
vilket djup, det finns så mycket mer i de här orden!
Kanon!
2008-10-09

    ej medlem längre
En stark ordbild. Kontrasten mellan svanparet som håller ihop livet ut.. och den egna tomhetskänslan. Och som ersättning skapas en ny värld av ord.
2008-10-09

  Michaela Dutius
Vemodet lyser genom dina ord och ger dem tyngd....mycket vacker dikt!
2008-10-09

  Lejonhjärtas poesi
Drömmar, längtan och saknad!
2008-10-08

  Elaine.S VIP
En fin bild till dina ord...och ibland blir allt det man ser fördunklat
därför att saknaden efter någon är det största...
2008-10-08

  * Ammi *
javisst kan man göra så ..

"Jag beskriver något

som inte finns

men

som ändå finns "

bra skrivet
2008-10-08

  ~Leonardo~
Gillar känslan som infinner sig
när jag läser dina rader.
just att du skapar något som inte finns
...men som finns ändå.
tomheten...ja den har jag också upplevt.
2008-10-08

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är lite vemod sam melankoli i en skön blandning som du levererar
2008-10-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst man minns
det goda som var,
var man än tittar
fragment av det
man hittar...
Så väl beskrivet!
2008-10-08

  anits VIP
Kan förstå din känsla, hur svårt det kan kännas,
men kärleken finns, en dag möter du någon som
är värd din kärlek
2008-10-08

  Mygg
Du är helt fenomenal på att ge ord åt stora känslor!
2008-10-08

  Fånga dagen
jättevackra ord bilden med
Men du är ju unik och har dig själv

kärleken är så flyktig och människor sviker varandra
kram ak
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic