Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde jag förstod..

Fuck off and die...eller..inte!

... önskan i detta är en simpel osanning som får mig att lyfta....

När tanken landat i all sin enkelhet..

...kan jag skratta åt mig själv!

Trodde det betydde mer...tänkte vänskap!

...lyssnat, många, många gånger.

Snälla rädda mig från min blindhet!!













Övriga genrer av Trollsländan
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-08 18:48



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
fan också, visst blir man arg när människor behandlar en så!!
2008-10-08

  Regn & Grus
Förlåt att jag ler.. men den är så skön i sin mjuka självinsikt.
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan