Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blanda inte mig, i verkligheten, jag är en dröm, flyktigt sann, men återkommer alltid, för att ge..


Prinsessa utan piedestal

Jag bjuder dig
min själ
inte en krona

äger en känsla
friheten
inte dig

ändå kräver jag
ger trohet
nog, nog

för att få oss
omfamnande
leende


vakna..




Fri vers av figurett
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-08 20:23



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Ger leenden & sköna känslor till läsaren..
En härlig dikt att njuta av..
2008-10-12

  Cizzi
otroligt i nuet som om det talades till någon, det tycker jag om .
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett