Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rök. Laguner. Ramlande stjärnor. Och du.

Röken som sprids från skådespelares munnar ser så skön ut. Liggandes i sängar. Brevid som kärlek i början.
Jag sov med öppet fönster inatt. Nästan som att stjärnorna ramlade in i mitt rum.
Hans rastahår rispar mina underarmar. Ögon svarta som eldkol. Blå som laguner i regnskogar.
Hans blick reser nyfiket över min kropp upptäcker mig. Jag berörs av nyhet.
Vi sitter på balkongen utan räcke och röker halva ciggen var.
Som skådespelare i verkligheten leker vi allvar och fångar
det vackra ögonblicket.
Som skådespelare i verkligheten sprider vi moln av skönhet och sitter brevid som kärlek i början.




Fri vers av GaiaKaja
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-08 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja