Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Texter föds ur tystnad


Jag borde skriva
Jag vet att jag borde
men det blir alltid samma sak med andra ord i gamla former
Samma upprepningar
Samma upprepningar
Samma upprepningar
Samma sak

Jag borde skriva av mig
eller spy upp all skit
men det kommer bli samma visa
samma vers på ny melodi

Annan text på gammal sång
och jag är ju så jävla trött på mig själv!
Faktiskt, helt slut
Så få ord men så många vill ut!
Jag har inte tid
Jag ska skaffa mig ett liv och en musa och ett sexpack
(på magen)
Folk frågar mig vad det är och jag svarar "ingenting!"
för jag vill inte skylla ifrån mig




längre




Och att jag alltid får in ett rim eller två och hamnar i en takt som jag försöker komma ur genom att göra sådana här långa meningar som bara finns där för att folk ska sluta tänka på det de läser är
rytmiskt
Palla rytmer
Palla hålla takten med trakten som tycker att man skulle ha glömt "ingenting!" för längesen!


De som aldrig har mötts kan inte skiljas
Sluta möt mig!


Jag värmde dig tills du brände dig
och vi slocknade utan ett ord
men jag kände att jag borde skriva

så jag skrev




Övriga genrer av sorgsen
Läst 594 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-08 22:20



Bookmark and Share


  wayward - taiga
skönt att snubbla till lite här framför skärmen,
och liksom, fana sig lite för att man fastnar med hela foten

din titel kändes helrätt ikväll, och den laidbacklagda prettigheten falnar, jag går och snokar efter det där sexpacket i min kyl...
2008-11-10

  Banehallow
Formidabelt ordbajseri=P. Innehållet är mer anmärkningsvärt än formen.
2008-10-14

  Smultris
fan bland det bästa du skrivit nån gång tror jag...

Gillar speciellt dessa 4 rader:

*Jag värmde dig tills du brände dig
och vi slocknade utan ett ord
men jag kände att jag borde skriva

så jag skrev*
2008-10-09

  Shininkagemusha
Snyggt. Mycket snyggt och bra avvägning mellan meta-tematik och humor och naket allvar.
2008-10-09

    deb8
Å vilken helt underbar text om ett underbart ämne. Älskar hur du rannskar din självbild och hur du ser på dina egna upprepningar och hur dy ger konkreta exempel i texten på dina uttryckssätt.

Den meningen som fastnade mest och gjorden starkast intryck var

"De som aldrig har mötts kan inte skiljas
Sluta möt mig!"

Kunde aldrig uttryckt det bättre...bokmärker!!
2008-10-08

  Fredrik P. VIP
en text som brinner
ur tystnaden...
fin!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen