Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trädgårdsmästaren


inne i en källare
där ingen fåglar sjunger
där väntar han vars namn de flesta vet
han som odlar tid och outblommad galenskap
han

som odlar längtan i mänsklig svaghet

med svarta fingrar och kolsvart själ
gräver han efter okunskap
bär på en längtan

efter svaga små misstag






















Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-09 15:45



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
lysande, i min smak
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP