Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver ro

Önskar alla mina ord godnatt,
tungt mot mjuka bolster.

Timmar som jagar och förföljer,
piskan viner mot nästa dag.

Väntans vara mot sömnens utmattning,
medvetslöst till gryningsljus.

Längtan väcks med lockens blink,
undran föds om nästa vila.




Övriga genrer av Trollsländan
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-09 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan