Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(det här är nog en sång, inte en dikt men.)


Jag har klämt fingrarna i dörren så många gånger som liten att jag nu fastnat där emellan

o' jag våga' aldrig bli vuxen
som du
därför krympte jag
och kom ner
i mina barnkläder

för jag våga' aldrig hoppas på
något som
en framtid utan fientlighet

som du har skapat dig
varför lever du när
allt är så fördjävligt?

och jag vågar aldrig leva i tystnad
så därför skriker jag
i takt till min musik
för när livet är tyst
då står allting stilla och

kanske har mitt hjärta fastnat i den
positionen ..




Fri vers av Sandrew
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-09 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandrew