Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Times change and winters pass. The feelings remain, the story's the same.


The Raven In White

Mid winter forest at night
and Raven all covered in snow.
(Shrouds at the cold.)
-Soothing flakes fall
on trees that stand tall-
What a sight to behold.

A stray dove asks him for help
and the Raven soon falls in love.
(Disguised in the snow.)
The dove blushed
and the Raven tried to speak, but hushed.
She kissed him on the brow.

But with the kiss the snow fell off
and the dove saw the Raven without the snow.

Farewell, dear Raven, good bye;
The dove sailed towards the sky.
(Leaving the Raven behind.)
The Raven turned his eye
to the flakes that passed him by
- How life-like. (Thought his morbid mind.)


Blame doves or fates cruel ways?
Only memories of what he once played.
(Sorrows just clad.)
Mid winter forest at night.
A swansong from a Raven in white,
dying for the heart he never had.




Övriga genrer av Ravn Hansen
Läst 531 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-09 11:03



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Det ligger sådan musik i dina skrivna toner, ett flöde som harmoniserar med mitt inre i hur du berättar, känslan av en "tap tap tapping on my chamber door" ala Poe och inte just då i fågeln i sig utan rytmen och nerven i sättet.
Tack!
2015-12-14

    ej medlem längre
Grymm bra/älskvärd dikt :D
2012-04-09

    ej medlem längre
Grymm dikt :D
2012-04-09

  Kim Alexis
Mycket fin - och ett intressant och vackert inslag med parenteserna.
2010-02-09

  Bittersweet_
man måste bara älska den. applåd!
2009-01-29

  Banehallow
helt enkelt magiskt. Jag måste säga att jag är mycket imponerad av din förmåga att hantera det engelska språket och inkorporera den magi som äkta poesi innebär i det.
2008-12-07

  Gärdsmyg
Ååh sluta vara så bra >.<
2008-10-14

  Rude Billy
bra
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ravn Hansen
Ravn Hansen