Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(/)


vi hadde väl fan precis hittat varan???

Alla fina minnen vi delat

Men du

Jag ska klara mej själv

För bara du är lycklig är jag gärna bara din vän

Jag hadde nyckeln tillbaks

I alla fall ett tag

Jag fick 1000 chanser

Men jag struntar ju i alla andra

Var med flera andra fast jag visste att du såg det

Men nu fick jag reda på

Att jag saknar dej



För vi var ju tillsamans

Vi hadde ju hittat varandra




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-09 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX