Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela tiden håller jag mitt öra vänt mot vinden





Utan hänsyn

utan medkänsla

byggde Du

de tjocka, höga murar upp

omkring dig


Du blev utestängd

från världen utanför


Du var stark och vacker

Du hade ordet i din makt


men


Du har haft lite glädje

i ditt liv

för att

Du valde

murar och tystnaden




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 601 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-09 13:40



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Mycket sorgligt och "omänskligt" !
2008-10-09

  Fånga dagen
kompakta känslor känner jag här nån som vill skydda sig med murar och skygglappar över ögonen
Det vart min känsla jag fick
mvh ak
2008-10-09

    ej medlem längre
Väldigt fin och sluten text. Den blev en helhet med fotot tillhörande. Mycket vackert.
Kanske väljer vissa personligheter att skapa murarna och finner faktiskt det fina, en speciell lycka inuti det.
Jag är nog en av dom..
Väl skrivet, applåd
2008-10-09

  anits VIP
Bygga upp murar omkring sig, antingen är man rädd
för det som finns utanför. eller så vill man ha kontroll
bra skrivit....
2008-10-09

  Michaela Dutius
Kontrollmänniskor får möjligen en slags kontroll över andra människor- men aldrig nog för att kunna slappna av.
Så - stackars dem!
2008-10-09

    ej medlem längre
Din text beskriver väl en verklighet.
Så här gör många människor.. bygger upp skyddande murar.. av rädsla.. av ensamhetsbehov...
2008-10-09

  Quasimodo
I väntan och frågor för det som var och blev !!!
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic