Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

få den att krypa





luften straffar oss med sin tystnad
efter sommaren då vi odlade vår egen high schoolvärld i adams stuga.

men när filmen tog slut
knullade vi
bort världens oskuld och blev lesbiska
tills även vår värld tog slut.
och söp gjorde vi
rökte
tills enbart
förbifartssms och bussuppdateringar
höll barndommen vid liv.

skapar nya verkligheter och leker
att vi aldrig sett vinterhumöret
sparka vår högstadietid
till marken




Fri vers av cecabom
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-09 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom