Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min morfar var en klok man som sa saker som fastnade i folks hjärnor

Ska ni röka så RÖK
men gå fan inte omkring och tänk att det är farligt hela tiden
för då blir det troligen er död...




Fri vers av Therés
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-09 22:53



Bookmark and Share


  Svartsilver
Mycket smart man, nu ska jag ut å röka:-)
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!