Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha mod, min älskade




Han kramade och kysste henne

när de blivit ensamma


Hon var fylld av smärta

av sorg

och

lidanden



men



Hon sa till honom:

Ha mod, min älskade

när vi väl har kommit utanför

skall ingen se oss gråta








Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 637 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-10-10 11:18



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Sorgligt men med en styrka delar två samma öde...
2008-10-11

  Gryft
Vackert..
ryser..
2008-10-10

  devilsangel
Ha mod, min älskade
när vi väl har kommit utanför
skall ingen se oss gråta

Underbara rader!!
2008-10-10

  * Ammi *
vackert
2008-10-10

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Sådana ord inger förstås mod. Vackert tycker vännen Fredrik
2008-10-10

  papessa
när sorgen ebbar ut kommer ljuset tillbaka så ha mod min älskade...
2008-10-10

  anits VIP
Smärtsam vacker poesi
2008-10-10

  dalida_bl
Du fångade stunden............*ler*
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP