Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kollision.


Drömmar om flygplan.

det är flygplan
som befinns för nära jord

det är fallskärmshoppare
i stridsmundering
för nära mark

ingen har tid

tid att fälla ut
fallskärmen

fritt fall




Fri vers av Матрёшa
Läst 471 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-10 13:40



Bookmark and Share


  Sideshow Bob
Vad fint
och
oväntata på något sätt.

You know, om man inte fäller upp skärmen åtminstone 800 meter ovan mark
är man garanterad en crash som
slutar i hospital blues.

På natten hoppar man efter signaler
från radiofyrar när
man inte kan se.

Jag vet inte om det är en
konstig kommentar.

Jag kom bara att
tänka på det.
2008-10-10

  Bjarne Nordbö
Denna gillade jag skarpt. Snyggt jobbat.
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa