Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När läpparna och händer minns





När kroppens minne vaknar

ser jag de tända ljusen

framför mig

och

önskar älska dig


Mitt samvete är rent

med tanke på

allt i mitt val


Jag har älskat dig

i glädje

i sorg

i lidande

i tystnad

i ensamhet


Du är stark och vacker

och

du har ordet i din makt


Jag känner doften

från din vackra själ

vart jag än vänder mig





Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 678 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-10-10 19:53



Bookmark and Share


  JLindh
Mina ögon fylls av tårar av denna vackra text
2008-10-13

  Maria T
Vemodsfyllda vackra minnen
2008-10-12

  papessa
vemod och längtan och saknad som finns i kvar i sinnesorganen stannar kvar i minnet som en doft....vackert poetat...
2008-10-11

    © Birgitta Wäppling VIP
Längtan och saknad ikläder kärleken dess vidd.
2008-10-11

  * Ammi *
längtan .. i kärleksord
2008-10-10

  Gryft
Svårt med minnen ibland

det förstår man här..Fint!
2008-10-10

  anits VIP
Vemodigt och vackert
känner saknaden i dina
ord
2008-10-10

  Lejonhjärtas poesi
Saknaden och längtan, så vemodsvackert...
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP