Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sammanbiten

 

han talade ett tyst språk
tungan skakade ett galler

som vanligt förstod ingen
någonting

förmodligen




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-10 21:12



Bookmark and Share


  Anguis
Schnygg kortis. Två första raderna, najs.
2008-10-12

  himlens hemlighet VIP
51% ? :)
2008-10-10

    Issand. VIP
den var bra.
2008-10-10

  Anna H
Men man vet aldrig... Det kanske finns någon som kan se bortom det outtalade, som kan se de sammanbitna käkarna och glimten i ögonen som inte var meningen skulle synas. Man vet aldrig...
2008-10-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Illa att inte
nå ut till världen...
Hoppas nån dök upp
som kunde förstå...
2008-10-10

    ej medlem längre
Denna korta (återigen) mycket
välskrivna dikt kan läsaren tolka
ganska så olika antar jag, beroende
på ens egna livserfarenheter och
vad man kommer att tänka på,
vilket gör poesin spännande.

Jag personligen kom genast att
tänka på någon som efter t.ex. en
stroke fått grav afasi , eftersom
det är det jag senast jobbade med;
vuxna människor som haft ett fullt
fungerande språk & tal, men som
efter en skada i talcentrat nu har
ett (för dem själva och anhöriga)
frustrerande talhandikapp.
2008-10-10

  lodjuret/seglare VIP
ibland rör sig tungomål
ibland skakar man utan galler
2008-10-10

  Cris
han mena jag fast det kan ju vara en hon också..:-)
2008-10-10

  Cris
hm..
denna text var tydligt talande
om denna hon
2008-10-10

  Bubamara - Maria Zakrisson
jodå
fast de visste inte riktigt vad de skulle säga
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP