Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte veta

Jag vill inte veta vad du åt till middag,
jag vill veta vad som föder dina drömmar.

Jag vill inte veta vad du såg på tv,
jag vill veta om du såg magin i ögonblicket.

Jag vill inte veta vad du tjänar,
jag vill veta rikedomen i din inre värld.




Fri vers av Highend
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-10 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend