Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vad ska jag göra åt det

du tog allt jag någonsin haft och drog
var dock vänlig nog att lämna dörren öppen

kan jag stå emot korsdraget
ge dig en rak höger
då kommer det kännas bättre







tror jag




Fri vers av RutigKjol
Läst 550 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-10 23:14



Bookmark and Share


  Svartochvitt
underbart. rätt på och jättefint.
2009-02-25

  Bjarne Nordbö
Tuffa brudar vinner i längden. Smocka på du bara.
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.