Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutsatser

 

när går de snabba

slutsatserna för fort och

blir förhastade




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-10 23:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja när...alltför ofta är jag rädd!
2008-10-15

  hero40
Tankeväckande ord Ullla.
2008-10-14

  Mr Lindemann VIP
Ja, när det inte är förankrade i ditt inre
2008-10-12

  friheten
det undrar jag med
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP