Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör du idag, Katja T?


Vad gör du idag Katja T
sist jag träffade dig var du på väg till Verdun
att klättra..
det är länge sedan nu
minns dig förevigt med din ryggsäck

Vi gjorde Europa tillsammans,
med skidorna i bagaget
Levde för skidåkningen
tog ströjobb som skibums i Chamonix
Fjorton personer bodde vi
i ett rum som stank av svett och sura strumpor
så luktar friheten..

Ingen kunde ösa som vi, Katja T
Ingen man kunde vinna oss
den var vår,
världen på den sidan berget
Över gränserna drog vi,
tumlade i allt det pudriga, gnistrande,
himmel upp och ner...

Vad gör du idag Katja T?

Har du kvar ditt mod och din styrka?
Längtar du ibland liksom jag
att se solen gå upp
över bergen...




Övriga genrer av tanto
Läst 606 gånger
Publicerad 2005-08-04 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanto