Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bröder snart 100 år och som levt tillsammans hela livet. Den ena brodern har under alla år försökt uppfostra och rätta sin lillebror. De bråkar sällan men träter ofta


Världens härligaste bröder 2

Lillebror köpte sig en motorcykel
och ställde den utanför stugan

Storebror (avundsjuk tror jag)
- Där kan den inte stå...vill inte ha den där.
Står den kvar i morgon så säljer jag den

Lillebror
-Du får den nog inte såld så snabbt.
Måste tvättas av först.

Storebror mummlar buttert
- En krona är en krona...





Övriga genrer av Therés
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-11 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!