Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömde du medan jag var vaken






Kanske föder jag nu mig själv

genom mig själv


Kanske skyndar tiden

iväg med oss


Kanske vi ska gå ut ur porten

med vinden


Jag ska bära denna längtan

som svanen på sin seglats


Här är en tid

utan tid

utan plats


En tid

som passerar förbi







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 719 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-10-11 15:58



Bookmark and Share


  Maria T
Jag ska bära denna längtan
som svanen på sin seglats
2008-10-12

  Elaine.S VIP
Början är oerhört stark ...och resten följer í samma spår.
2008-10-11

  devilsangel
Underbart vackra rader...
2008-10-11

  ~Leonardo~
jo..tiden är relativ...det kan menas i hur den upplevs.
både mentalt och í tidsuppfattning.
"den ena drömmer...den andra är vaken"
kanske är det viktigt att den ändras...
mina tankar vandrar i takt med den här.
2008-10-11

  Staffan Welroos VIP
kort och koncist. men du får ändå med en hel del i dom väl valda orden! Bravo!
2008-10-11

  Leva Livet
Vackra funderingar om tiden...
2008-10-11

  dalida_bl
Låter FINT i tiden om tiden.....Min dröm är att vara vaken....*ler*
2008-10-11

  * Ammi *
tidlöst ..
drömmande tanke
2008-10-11

  anits VIP
Vackert , kan känna allvaret
i dikten när jag läser
2008-10-11

  Lejonhjärtas poesi
Tidlös poesi med en smula vemod
2008-10-11

    Melona
innerligt fint
och allvarsamt

känner igen mig i dina tankar!
2008-10-11

    ej medlem längre
väldigt fin denna!
2008-10-11

    sunnanvind
svindlande tanke!
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic