Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan jag förstå??

Håll mig nära

få mig förstå

hur jag känner mig i dina armar

känna din hud knottra sig

snart kommer natten
för dom ensamna

gör så jag förstår

jag vill.




Övriga genrer av mb74
Läst 446 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-11 16:00



Bookmark and Share


  Havsbris
skulle inte du
vända på frågan
och gör henne att
förstå hur det känns
att älska och beundra
henne? ;o) undrar bara
hahahhah

Men vad smidigt bra
skriven, läs- och
tänkvärd du... ;o)

Dina ord går rakt i
hjärtat och själen
utan svep ;o)
kan du förklara hur det
känns?
Ensamhet finns aldrig
i de som vet vad kärlek
här och känns ;o)

Du kan förstå!!
;P
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

mb74
mb74