Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat har blivit vind och börjat blåsa



mellan dagar och nätter

mellan nätter och dagar


Det finns mycket av dig

i mitt hjärta


Där vid horisonten

väntar jag på dig

för att

födas på nytt




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 768 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2008-10-11 20:59



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Stämningsfullt beskrivet.
2008-10-17

    Martina Östlin
Otroligt vackert!
2008-10-15

  Mygg
Så fin beskrivning av en kärlek som ständigt är närvarande och gör sig påmind! Underbar titel!
2008-10-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Vacker harmoni... Hälsar Fredrik
2008-10-12

  Maria T
Underbart vacker bild.
Underskön poesi.
2008-10-12

  Lejonhjärtas poesi
Kärlek, helt enkelt ljuvlig kärleksdikt!
2008-10-11

  * Ammi *
kärleksfyllt vackert, underbar bild ..
2008-10-11

    ej medlem längre
Dina dikter får kärleken att kännas så viktig och du beskriver känslan i sköna ord
2008-10-11

  friheten
Så underbar, du är en av dem bästa min vän!
kram
2008-10-11

  anits VIP
Mycket vackert, men kan ändå
känna vemod i din dikt
en mycket vacker bild,
som passar bra till dikten
2008-10-11

  aol
så rak enkel poesi när den så genuint är som bäst tack för din fina dikt
2008-10-11

  Nasrin
mycket vackert!!!
2008-10-11

  Stjärnregn
Ja! Ja! Ja!
Jättebra!
2008-10-11

  Trollsländan
Vackert. De första meningarna är sina egna.. Varmt tack för dina applåder..
2008-10-11

  dalida_bl
Vilken tur har du....du är redan vid horisonten!

....jag är alltid på väg mot horisonten...Tack för inspiration...
2008-10-11

    vide
tycker om din titel!
2008-10-11

    ej medlem längre
Vackert, lyriskt skrivet, jag
fastnade särskilt för de
4 första raderna
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic