Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vände allt i en handvändning

Asfalten var svartare än någonsin
så vacker bara ett par timmar tidigare
han ryckte mig i kavajen
jag trodde han var en vän
men föraktet
satt där mitt i salen




Övriga genrer av W.Riter
Läst 375 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-12 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket intressant text som ger läsaren tid att tänka, fundera utöver de ord som sägs..
Skön!
2008-10-12

  Havsbris
ooppsss
undrar vem såg asfalten
närmare,,,
eller kanske inte, beror
på hur man tolkar dina
ord!

Men ändå är alltid så
när någon förstöra
för andra, färger byter
nyanser, det som var
vackert blir ointressant
när själen bli sårad
eller värdigheten
attackeras av ignoransen
från andra, stunder som
ändrar tillvaron,
men
allt kommer till slutet
att bli ok, för att vinner
den som värd är med
stolthet ;O)

oj... det var en tuff
tolkning, men jag såg
den positiva i detta
ändå;o)
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

W.Riter
W.Riter