Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad som händer en ensam natt - tankar som man inte vill tänka tänks :(


Flyktingen

jag har snurrat in mig i en fallande kontinent
kanske ger istidsväggarna vika
en gång för alla

packa dina saker
vi stannar knappast länge
innuti mitt huvud






















och vattnet har dränkt mig
(troligtvis) för sista gången
jag har skurit av ledningarna
till dig
igenom mig
men vad hjälper det när
du aldrig verkar
ha haft

sönder mig helt

jag har fastnat som i
repeat
i min gråt
när du är med
henne
när hon är med
dig

och jag vet att hon vill bara ha dig
för att jag alltid velat ha dig




Fri vers av Sandrew
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-12 00:23



Bookmark and Share


  Ettrosamoln.
Jättebra!
2009-01-05

  andreawolf
hur bra som helst. åh.
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew