Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rim i fyra verser med röd tråd. Höst 08.


På liv och död

Dansande på taken.
Jag ville flyta med.
Hålla kroppen vaken,
Och kanske ramla ned.

I protest mot marken,
ligga avslagen och död.
Om stegen tappat takten,
om dem mist sin glöd.

Ut på livets lina.
Jag följa takten blint.
Låta kraften sina,
I livets labyrint.

För vad är väl en dans,
Om den ej tar slut?
En ovärdelig chans,
Ingen skådat förut.




Fri vers av lillac
Läst 377 gånger
Publicerad 2008-10-12 01:07



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Artistiskt skrivet!
Bravo, bra skrivet:)
*applåd*
2008-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Enormt snyggt rimmat.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

lillac
lillac