Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbli min dröm

Jag har drömt om dig många nätter,
fantiserat om hur härlig du är.
Drömt mig bort med dig
Haft heta stunder

Jag brukar gå i skolan
Förundras av hur söt du är

Dina läppar så goda
Jag smakade på dem en gång

Du är rolig
Charmig
och fin

Du är allt jag kan önska mig
Och lite till

Jag vill kunna ta promenader med dig i mitt huvud
Besöka dig ensamma nätter
Och mysa med dig på tråkiga lektioner

Låt mig få skratta åt orden jag aldrig hör
Och le med dig i morgonsolen

Låt mig få behålla denna dröm
Och vårda den väl

Jag vill inte krossa drömmen med verklighet
Och låta den dö ut i onödiga gräl
Jag vill hålla den vid liv i min fantasi

Drömmen om dig är allt jag har att håla i




Fri vers av Free
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-28 03:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Free