Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blir man relationsexpert efter ett visst antal förhållanden?


det gör ont - men bara ett tag....

Jag vet
att du älskar mig på ett plan
o jag dig
kanske det är därför
det gör så jävla ont
när du inte vill träffa mig
så nu har jag sagt adjö
det gör minst lika ont
men bara ett tag
hoppas jag




Fri vers av Highend
Läst 332 gånger
Publicerad 2008-10-12 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend