Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats ros




Mitt hjärta har blivit

en ros

och

du kan trycka den

mot ditt bröst


Lycklig till sist

och

som betagen

skulle du ta mig

till ditt hjärta

och

byta min sorg

mot glädje




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1057 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-10-12 16:32



Bookmark and Share


  Blåbäret
vacker skön läsning
2008-10-15

  Fånga dagen
vacker längtansfull
mch ak
2008-10-14

  Maria T
Din poesi är så vacker som
den ljuvaste ros
2008-10-13

    ej medlem längre
BRA!
2008-10-13

  Mr Lindemann VIP
Ja,denna var väldigt vacker ochfin som den bästa vin
2008-10-13

  Nasrin
mycket vackert! kram
2008-10-13

  Lejonhjärtas poesi
Ljuv kärlekspoesi med detta hjärtats ros som byter sorger mot glädje.
2008-10-12

  Mygg
Vilken vacker stämning du målar upp!
2008-10-12

  * Ammi *
mm så underbar tanke
vackert som vanligt!
2008-10-12

  anits VIP
Underbart att få byta
sorgen mot glädje
2008-10-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Jag ställer rosen i mitt fönster, där de brinnande träden talar... Hälsar vännen Fredrik
2008-10-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Jag ställer rosen i mitt fönster, där de brinnande träden talar... Hälsar vännen Fredrik
2008-10-12

  Elaine.S VIP
Underbar och fin närvaro, att äntligen få komma nära.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic