Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Agnes är min 8 månaders bebis...


Min hand på din mage (Agnes #6)


Vilken ära att få ligga såhär!

Min hand på din mage.

Stryker varsamt.

Känner.

Noterar
och memorerar
varje hjärtslag.

Varje andetag.

Värmen.

Fäller en tår.
Känner mig ovärdig dig.
Ovärdig detta.

Men min hand stannar kvar.

Smeker.

Du sover
lugnt.




Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-12 20:06



Bookmark and Share


  lyckeli
Sköna känsla, ojämförbar med någonting annat....
2008-10-12

    ej medlem längre
Åhhh, en hel drös med pappakärlek
flyter genom texten, en rofylld,
tyst, öm, stilla, kärleksfull vardags-
stund mellan en dotter & far,
finfint!!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP