Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta sväller kroppen.

Och sakta sväller kroppen.
Vart den vänder
följer ansiktet med
och visar allt som känns

inuti

finns en värld av små kemiska
signalvätskor, mekaniska
upphängningar och annat
av mindre intresse.
Ansiktet visar inget.
Bara råa skratt eller självande
tårar tillåts sippra ut
mellan de hårda anletsdragen.
Kroppen sväller, och fylls
av långsamt härdande
betong.
Ansiktet visar inget, och kroppen
sväller.
Skrattar.
Sväller.




Fri vers av Stellan Johansson
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-12 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stellan Johansson
Stellan Johansson