Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Isak (4 år vid tillfället)


Barnens Bevingade #15

 
- Vet du? Min dagisfröken är otålig mot både hästar och katter!




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 470 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-12 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson