Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar ibland varför?

Jag frågar mig ibland varför

varför gjorde du hela tiden allt,
för att reta mig
förstod inte varför
undrade om du inte förstod att jag skulle bli ledsen

undrade om du inte förstod att min kärlek svalnade,
mer och mer just på grund utav detta

Jag förklarade så många gånger att man är två i ett förhållande

Så småning om blev det helt tomt
i mitt hjärta

Nu kan jag fråga mig
om du gjorde detta för att jag skulle tröttna

eller om du bara ständigt kollade om jag älskade dig tillräckligt

fast nu spelar det ju ingen roll längre...




Fri vers av RogerIvan
Läst 602 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-10-12 21:55



Bookmark and Share


  Ebba N.
Avslutet skär som en kniv. Känslosamt. Gillart.
2009-06-26

  Fånga dagen
stark känslosam dikt om kärleken som är så svår
mvh ak
2008-10-14

  friheten
Väldig stark skriven, känenr igen mig.
2008-10-14

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så igenkännande rader
Bra återgivet här
2008-10-14

  Mr Lindemann VIP
Ja, det kan stämma här då din slutsats i ämnet således, kan vara bra att tänka på
2008-10-14

  Bodil Sandberg VIP
Känns igen...denna undran..men visst kan det också ses som om hon vill straffa ut sig själv..tycker du fört fram det så skickligt då man får sig mången grubblande tanke!!!
2008-10-14

  MammaMia
Den känns naken o utlämnande, mycket bra känsla.... Kram
2008-10-13

  Inkarasilas
Uhu. Kändes som ett slag i ansiktet. Båda tror jag. En del kan bara inte hålla käften utan måste provocera fram beslut. Ajtext.
2008-10-13

  Lena Krantz
Sådär myckna frågor som jag själv skulle kunna fråga.....tyvärr får man sällan svar!

Men det kanske inte längre spelar någon roll?
2008-10-12

  Ilona _L
Låter som det var brist i er kommunikationen. Så sorgligt...och så svårt...
2008-10-12

  Carola Zettergren
Mycket bra detta!!!Applåder!!!
2008-10-12

  LassO
ligger en hel del i det.... en hel del....
2008-10-12

  Sanningsägaren VIP
svårt att släppa
svårt att gå
svårt att leva
svårt att nå
2008-10-12

    ej medlem längre
Ärligt och naket skrivet,
läsaren får komma nära inpå,
många frågor och funderingar
som, förståeligt nog, lämnat kvar
och som antagligen förblir
obesvarade.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan