Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldfisk i ett hav

Fejkmeditationens grundstötningar
får oss att avstanna
springa läck
förlora allt flyt
gå under
i grumliga strömmar.
Orkar du fullfölja
det fåfänga arbetet
med att återlära oss
det språk vi föddes med?
Ja, jag tänker på dig,
bara dig.
Vill du ha spel så ska du få det
men en vinst över mig
är bara ännu en förlust.

Vi hamstrar licenser för självömkan
hänger oss åt det perversa blottandet av svagheter
staplar floskler som om de vore bröd
spyr oss mätta till sist.




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 520 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-12 23:06



Bookmark and Share


  Josef Ahl
härligt !
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand