Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappat som hittat

Letar
efter tyngden
i stegen
efter trycket
i handslagen

Letar
efter luft som bär
för andra vingslag
efter ljuset
bortom skenet

Letar
efter att spräcka
denna mödomshinna runt tillvaron
låta blodet regna ner
och göra oss bördiga igen

Letar efter anden i syret
letar efter ursäkter
för att inte hitta




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 816 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-15 22:08



Bookmark and Share


  Nina V A
Letandet skriver du beskriver, detta ongoing moment så som det är uppställt i din text och ursäkter som på intet vis ursäktar stiltjen, man kan leta sig bort från livet för att inte hitta
alla vill vi vara bördiga, låt det regna blod, tyngd och luft som bär
fan du skriver mig ett letande
2008-10-18

    ej medlem längre
"låta blodet regna ner
och göra oss bördiga igen"

Ja jävlar! Trots permanent träda är det knepigt att få det att gro, eller just därför kanske... Sedan länge döda men fortfarande oplockade gäss som ligger som ett kvävande lager.

Vasst sammanfattat som alltid! Nu ska jag orsaka en anledning! Häpp!
2008-10-16

  Vind
Tycker om sättet du lägger orden efter varandra, blir som ett extra djup och kraft. Slutets suveräna igenkännande, smakfullt smärtsamt.
2008-10-15

  K*
"Letar
efter tyngden
i stegen
efter trycket
i handslagen"


"letar efter ursäkter
för att inte hitta"

hu. så på pricken. scary. kliv ut ur mitt huvud dmh! ;)

tack för en nice läsning!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand