Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
light my fire


is this it

det känns skevt.
själen lutar
det isar i pulpan,av skräck
jag är livrädd

det är du

du är inte den du borde vara.

du äter av en knarkbuffé

det är vardag,du går förbi mig
allt man ville du skulle se,höra och vara
det är vemod

gör det som får mig att dansa
gör mig kär

come on baby light my fire..




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 397 gånger
Publicerad 2008-10-13 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson