Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött

trött...

på livet

eller...

är livet

trött på mig?




Fri vers av Highend
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-14 01:02



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Denna så filosofiska fråga kan man tänka på flera gånger
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend