Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pom

pom

pom

pom

som domedagsklockan

hamrar

vattendroppe

efter vattendroppe

på duschkabinens

golv

inga

hinder




Fri vers av Highend
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-14 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend