Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyramider

Det jag borde ha suddat ut för länge sen
sitter fastklistrat på min spegel

Det jag borde ha glömt tänker jag på än
mina vissna segel

Det jag säger är inget som borde bli sagt
ändå finns det ingen som lyssnar

De bitar jag pusslar blir helt abstrakt
ändå finns det ingen som tystnar

Det jag hör borde jag inte få höra
det krossar sönder min värld

Det jag gör är inget jag borde göra
men den makten ni har är fruktansvärd

Det jag borde ha lämnat
håller jag fast med handen

Det jag borde ha klippt
är dom starkaste banden




Fri vers av Niz
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-14 11:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra rimmat.
En stark dikt.
Kan verkligen identifiera mig med slutstrofen.
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz