Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon bor ett djup






Jag somnar in

med ditt namn

på mina läppar


mina drömmars okända stationer

Tänk

om det är de som är verkligheten


Mina drömmar

hänger och faller

och

drömmarna bleknade


Lyckan långt borta

men

min ensamhet nära mig,

bredvid mig


När du gått

stannar spåren efter dig,

de lyckliga rynkorna

kring mina ögon




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 786 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-10-14 16:32



Bookmark and Share


  Dilsewat
Skarpa avslutande rader!
2008-10-17

  Blåbäret
Tänk om våra drömmar är vår verklighet...vackert
2008-10-15

  friheten
Så vacker skriven.
"Lyckan långt borta

men

min ensamhet nära mig,

bredvid mig"
2008-10-14

  Elaine.S VIP
Bilden är helt ljuvlig och passar så bra
in i din titel, dras in i blommans djup och hittar
direkt känslan i dina ord, känslan som går på djupet
över denna älskade....som får fram "de lyckliga rynkorna"
Underbart:)
2008-10-14

  * Ammi *
ja tänk om drömmarna är sanningarna?
bra skrivet vännen!!
2008-10-14

  anits VIP
Vacker poesi
2008-10-14

  Lejonhjärtas poesi
Himmel vad vackert om lyckliga rynkors leende fåror
2008-10-14

  hero40
Sä härligt romantiskt skrivet.
En blomstrande text om längtan,
närhet och kärlek. Applåd!
2008-10-14

  kärleks ängel
bara så vacker!!!!!!!!!!!!!!!
2008-10-14

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!
2008-10-14

    sunnanvind
Vackert om spår..
2008-10-14

  mare VIP
Vackra ord, så fin...
2008-10-14

  Kristina Wallbing
Så fint! Lyckliga rynkor är vackra!
2008-10-14

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Ja, årens smärta hamnar i rynkorna. Hälsar vännen Fredrik
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic