Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekaren


Hjälplöst ser du på
när jag med förbundna ögon
står i mörkt vatten
som långsamt stiger högre

Medan jag väntar hopplöst
kastar jag kniv efter kniv
mot mitt eget hjärta

Och för varje miss
skrattar jag lite högre
för att jag fortfarande lever
trots allt




Fri vers av LePenseur
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-14 16:50



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Gillar detta. Ord som hjälplös, hopplös, mörkt vatten, får allvaret att synliggöras. Men du ger det en sådan twist att texten får liv, i alla fall i mig. Och trots allt, det är ju ständigt detta,-trots allt.
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur