Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strimmor, strimmor


strimmor, strimmor
tala till mig, ge hjärtat hopp
innan de mörkaste tider kommer

värmen
har varit försvunnen
alltför länge och jag längtar
lika intensivt som jag låter timmarna
bara glida med tidvattnet ut

jag saknar allt
som ensamheten inte har,
jag saknar siffran två och tre
förr var dem mig välbekanta

men i strävan försvann
även den som var jag,
varje morgon undrar jag vem det är
som betraktar spegeln med döda ögon

jag är vilse
så strimmor, älskade strimmor
tala till mig, ge hjärtat hopp
innan de mörkaste tider kommer






Övriga genrer av Simmerskan
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-14 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan