Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Improviserade och vet inte hur fullt seriös jag är .. så .. Heh. :D


OCH HAR DU NÅGONSIN HÖRT MIG SKRATTA SÅ HÄR INNAN?

trummor slår
men det är egentligen
NÅGOT ANNAT


och;

jag ska springa längst gatorna
och dansa på broräcken
så blir vi av med mig
OH SNÄLLA
SÄG ATT DU VILL HA MIG





och nere under bron
så hittar jag en båt
för vi är ju ändåändåändå
i GÖTEBORGGGGGGG-G-G-G-G


mitt hjärta slår ett slag för dig
och snart går jag SÖNDERRR
DRICK MITT BLOD
och ÄLSKA MIG
för jag har aldrig saknat mod




och ibland
gjorde jag fel
men ibland skrek jag
för att inte bli ohel
för du var aldrig
NÅGON ANNAN ÄN
DEN DU ALDRIG VAR.


Och jag ska springa
längst korridorerna
och hoppa på bänkarna
OH SNÄLLA
SÄG ATT DU VILL HA MIG
OCKSÅ




Fri vers av Sandrew
Läst 437 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-14 20:45



Bookmark and Share


  leika
åh vad du är duktig=)
2008-12-29

  andreawolf
fyfan vad bra du är, sandra.
du blir bara bättre och bättre!
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew