Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2U

Se min trötta blick

påminna dig om allt

allt du inte fick



Låt mina andetag

värma dig till

en bättre morgondag







Fri vers av Edrik
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-14 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik